Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Emeklilerin Borçlarını Kapatmak İçin Devrim Gibi Bir Kampanya Başlattı

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Emeklilerin Borçlarını Kapatmak İçin Devrim Gibi Bir Kampanya Başlattı. Son dakika kampanyası geldi!

Yayınlanma:
Güncelleme:
Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank Emeklilerin Borçlarını Kapatmak İçin Devrim Gibi Bir Kampanya Başlattı

Kamu Bankaları, Emeklilerin Borçlarını Kapatmak İçin Devrim Gibi Bir Kampanya Başlattı. Emekli vatandaşlar, emekli maaşlarının bazı durumlarda kendilerine yetmemesi neticesinde daha fazla borç altına girebiliyor. İşte kamu bankaları, emekli vatandaşların en çok mustarip oldukları bu problemleri gidermek amacıyla adeta sıraya girerek bu borçları kapatmak için söz verdi. Detaylar haberimizde...

Ziraat Bankası emekli borç kapatma kredisi kampanyası detayları neler?

Borç kapatma kredisi kullanacak bankalar arasında yer alan Ziraat Bankası ihtiyaç kredisi kullanılacak olan vatandaşların 5 dakika içerisinde netice almaları ile 200 bin TL'ye kadar nakit ihtiyaç kredisi kullanmalarının önü açılıyor. Buna göre Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından daha önce yapılan bir açıklamaya göre 50.000 TL'ye kadar çekilecek krediler de en çok 36 aylık vade seçeneği tercih edilirken 50 bin TL'den daha fazla kredinin çekilmesi durumunda ise vade seçeneği en çok 24 ay olacak şekilde tercih edilmektedir. Bu nedenle emekli vatandaşların, borçlarının tutarı kadar ihtiyaç kredisini Ziraat Bankası'ndan çekip diğer borçlarını kapatmaları açısından derhal müracaat işlemlerini yapmaları gerekir.

ziraat-bankasi-vakifbank-ve-halkbank.jpg

Vakıfbank ile Halkbank emekli borç kapatma kredisi detayları neler?

Kamu bankalarından oranı Vakıfbank ile Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi müracaatı işlemlerini gerçekleştirerek hızlı bir şekilde işlem onayının alınması mümkündür. Buna göre emekli vatandaşlarına, hangi bankadan emekli aylıklarını aldıkları farkı gözetilmeksizin içinde bulundukları borç probleminden kurtulmak amacıyla kamu bankalarından Vakıfbank ve Halkbank üzerinden borç kapatma kredisi müracaatı işlemlerini gerçekleştirebilir ve 24 ile 36 aylık vade seçenekleri şeklinde 200 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisini çekerek diğer bankalarda bulunan borçlarının tamamını kapatmaları mümkündür.

Keşfet