Ziraat Bankası 18 Yaş Üzerinde Olanlara 30.000 TL Ödeme Veriyor

Paraya İhtiyacı Olan 18 yaşından Büyük Bütün Vatandaşlar Faydalanabiliyor! Kamu Bankası ATM'sindrn Anında Paranızı Çekebilirsiniz

Yayınlanma:
Güncelleme:
Ziraat Bankası 18 Yaş Üzerinde Olanlara 30.000 TL Ödeme Veriyor

Ziraat Bankası 18 Yaş Üzerinde Olanlara 30.000 TL Ödeme Veriyor: Ziraat Bankası banka sahipleri taksitli nakit avans ile atmlerden anında istedikleri gibi çekim yapabilecek. Üstelik faiz oranları açısından oluşturulan avantajlı oranlarda cabası. Detaylar ve çok daha fazlası haberimizde...

Nakit problemi yaşayan vatandaşlar, kredi prosedür gereği zaman kaybına uğramadan çok kısa süre içerisinde parasal destekten faydalanabilecek. Ülkemiz genelinde bütün Ziraat Bankası ATM'leri üzerinden 18 yaşından büyük bütün Türkiye Cumhuriyeti Devleti vatandaşı arasından kullanılabilir nakit çekim limiti kadar nakit desteğinden faydalanmak avantajı sunuluyor. Gerek ATM'ler üzerinden gerekse de dijital yöntemler kullanılarak tüketicilerin çok rahat bir şekilde nakit avans kullanmak sureti ile ihtiyaçlarını gidermeleri hedefleniyor.

Ziraat Bankası 30 bin TL'ye kadar ödeme yapacak

Taksitli nakit avans ile Ziraat Bankası aracılığı ile alakalı kart sahiplerine nakit desteği sağlanacak. Avantajlı oranlardan faydalanmak tüketicilerin çok rahat bir şekilde nakit kullanarak ve çok ihtiyacına çözüm olması sağlanarak. 30 bin TL'ye varan ve kullandırılacak.

ziraat.jpg

Özellikle de kredi süreci ile alakalı zaman kaybına uğramadan dijital yöntemler ile anında 200 TL eder 30 bin TL'ye kadar nakit avans tutarının Ziraat Bankası tarafından kullandırılması ile vatandaşların parasal problemlerinin giderilmesi hedefleniyor.

Bankacılık düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından getirilen bir son dakika kararı ile beraber 50 bin TL'ye kadar kredi çekecek vatandaşların en çok 24 aylık vade seçeneğinden faydalanması dağlanır Cem Ziraat Bankası tarafından verilecek ve 30.000 TL tutarında ihtiyaç kredisi kullandırılır anda ise en çok 36 aylık vade seçeneği ile 3 ay geri ödemesiz bir şekilde aylık faiz oranı yüzde 1.87 olacak şekilde kullandırılacak.

Keşfet