Ziraat Bankası 15.500 TL Ödeme Yapıyor! Bankadan, İnternetten Hemen Bayrama Kadar Ödeme Veriyor!

Son dakika önemli haber: Devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası üzerinden 15.500 TL'ye kadar hızlı bir şekilde ödeme alabileceksiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Ziraat Bankası 15.500 TL Ödeme Yapıyor! Bankadan, İnternetten Hemen Bayrama Kadar Ödeme Veriyor!

Devlet bankası olarak hizmet veren Ziraat Bankası üzerinden 15.500 TL'ye kadar hızlı bir şekilde ödeme alabileceksiniz. İhtiyacınızın olması durumunda sizlere banka şubesi üzerinden ihtiyaç kredisi imkanı sağlanacağı gibi, ayrıca internetten ve mobil uygulama üzerinden de başvuru yapma imkanı sunulmaktadır. Son zamanlarda artan ekonomik sıkıntılar sebebiyle bankaların kredi başvuruları oldukça çoğaldı. Geçen aya nazaran, Ziraat Bankası, daha çok başvuru aldığını, kendi resmi internet sitesi üzerinden duyurdu. Ziraat Bankası, devlet bankası olmasından dolayı kişilere daha uygun faiz oranları ile birlikte ihtiyaç kredisi vermektedir. Bankadan yapılan son açıklama ile birlikte 1.96 faiz oranları ile birlikte vatandaşlara 15500 TL'ye kadar gelir belgesiz, masrafsız kredi verileceği açıklandı. Diğer bankalar ile karşılaştırma yaptığımız zaman, Ziraat Bankasının daha düşük faiz oranlarıyla kredi verdiğini söyleyebiliriz. Başvuru yapacak olan vatandaşların bireysel müşteri olması yeterli. sigortalı olarak çalışan ve emekli olan kişiler ile birlikte devlet memuru olan vatandaşların kredi kampanyasına katılması mümkündür.

Ziraat Bankası üzerinden 15.500 TL İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

ziraat-bankasi-15-000-tl-24-ay-vadeli-90-gun-ertelemeli-kredi-onayi-veriyor.jpg

Kamu bankası üzerinden başvuru yapmak için resmi internet sitesine giriş yapabilirsiniz. Ziraat Bankası, resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan başvurularda banka, değerlendirmeye genel müdürlük tarafından yaparak sizlere, sonucun hemen gönderir. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda devlet bankası olan Ziraat Bankası üzerinden hızlı bir şekilde işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Ziraat Bankası nakit ödemesi yapacak olan vatandaşlar için başlatmış olduğu bu kampanyada 36 ay vadeye kadar işlemlerini gerçekleştirme imkanı sunmaktadır. Kredi ödemelerinde ise ilk taksit ödemesini, dilerseniz 90 gün, dilerseniz 45 gün ertelemeli olarak yapabiliyorsunuz.

Ziraat Bankası üzerinden başvuru yapacak olan kişiler banka şubelerine giderek başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa, kimlik ve gelir belgesinin yanında götürmesi gerekiyor. Ziraat Bankasının yapmış olduğu bu son kampanyaya katılarak, gelir belgesiz olarak kredi kullanmak isteyen vatandaşlar bankada hesabı olması veya maaş müşterisi olması şarttır. Ayrıca banka şubeleri üzerinden kredi başvurusu yapmak istemeyen kişiler eğer bu bankada hesapları var ise bankanın mobil uygulaması olan Ziraat Bankası, mobil uygulaması üzerinden de masrafsız kredi kullanabilir.

Keşfet