Ziraat Bankası 13400 TL Ödeme Yapacak! Kimlik Numarasına Göre Emekli ve Çalışanlar Alacak

Ziraat Bankası 13400 TL Ödeme Yapacak! Kimlik Numarasına Göre Emekli ve Çalışanlar Alacak. Son Dakika kamu bankası üzerinden açıklama gecikmedi. İhtiyacı olanlara müjde geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Ziraat Bankası 13400 TL Ödeme Yapacak! Kimlik Numarasına Göre Emekli ve Çalışanlar Alacak

Ziraat Bankası yapmış olduğu son kampanyada özellikle bireysel müşterilerin 13400 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekleri yeni kampanyayı duyurdu. Ziraat Bankası düşük faiz oranları ile birlikte sürekli olarak güncel kampanyalar yaparak vatandaşların özellikle bayram yaklaşırken, bayram ihtiyaçları için nakit kullanmalarına yardımcı olmaktadır. En çok tercih edilen bankalardan birisi olan ve kamu bankası olan Ziraat Bankası 1.95 faiz oranları ile birlikte vatandaşlara 13400 TL'ye kadar ödeme yapacağını açıkladı. Bu ihtiyaçlarda kredi kullanmak isteyen kişilere bankalar bazı kredi politikalarına uygun olmanız durumunda hızlı bir şekilde işlem vermektedir.

Ziraat Bankası üzerinden bireysel ihtiyaç kredisi olarak alabileceğiniz 13400 TL 36 ay vadeye kadar ödeme tablosu oluşturularak, sizlerin önüne sunmaktadır. İlk taksit ödemenizde de 3 ay ertelemeli olarak kredi kullanabileceğiniz bu kampanyaya katılmak istiyorsanız, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmanız ve 18 yaşından büyük olmanız, düzenli olarak bir gelirinizin olması ve banka kredi puanınızın uygun olması yeterlidir.

Başvuru Nasıl Yapılır?

ziraat-bankasi-1.jpg

Ziraat Bankası üzerinden 13.400 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa en yakın banka şubesine giderek işlemlerini kolay bir şekilde yapabiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda hızlı bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebileceğiniz bu nakit kampanyasına katılacak olan kişiler banka şubelerine giderken kimliklerini ve gelir belgelerini yanında götürmeleri yeterli olmaktadır. Ziraat Bankası üzerinde hesabı olan vatandaşlar ise bankanın mobil uygulaması olan Ziraat Bankası, mobil uygulamasına kendi internet bankacılığı şifresi ile birlikte giriş yaparak başvurusunu gerçekleştirebilir, düşük faizli Masrafsız gelir belgesiz 36 ay vadeli kredi kullanabilir. Başvuru yapacak olan kişiler, ayrıca ATM üzerinden ve bankanın müşteri hizmetleri numarası üzerinden de düşük faizli ihtiyaç kredisi için işlemlerini gerçekleştirebiliyor ve banka kredi sonucunu öğrenebiliyor.

Keşfet