Sadakatsiz Dizisinde Tam da Final Öncesi İnanılmaz Bir Sahne Hatası Yapıldı!

İki sezondur Kanal D ekranlarını kasıp kavuran Sadakatsiz dizisi, 51. Bölümüyle geceye damgasını vururken yapılan bir sahne hatası herkesi şaşkına çevirdi. 51 bölümdür Kanal D ekranlarında yayınlanan iddialı dizi ekranlardan ayrılmaya hazırlanıyor. Tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

Yayınlanma:
Güncelleme:
Sadakatsiz Dizisinde Tam da Final Öncesi İnanılmaz Bir Sahne Hatası Yapıldı!

Sadakatsiz dizisi geçtiğimiz sezon yakaladığı inanılmaz popülaritesini ikinci sezonda başarılı bir şekilde tekrarlayamadığı için ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Yeni sezona iddialı bir başlangıç ​​yapan ancak eski başarısını yakalayamayan Sadakatsiz dizisindeki yapımcıların hamleleri de işe yaramadı. Sadakatsiz dizisinde çok sevilen karakterleri canlandıran Cansu Dere, Caner Cindoruk, Melis Sezen ve Berkay Ateş de sevenlerine erken bir şekilde veda edecek.

Sevilen oyuncu Berkay Ateş diziye beklenmedik bir şekilde veda etti

Sadakatsiz son bölümü ile dizide kimsenin beklemediği bir ayrılık yaşandı ve seyirciler resmen şok oldu. Sadakatsiz dizisinde Aras'ı oynayan başarılı oyuncu Berkay Ateş, dizinin 51. bölümünde başarılı projeye veda etti. Berkay Ateş'in canlandırdığı Aras ile Cansu Dere'nin canlandırdığı Asya karakterin dizide daha da yakınlaşması bekleniyordu ve Asya artık mutlu bir hayat sürecekti. Sadakatsiz dizisinin sevenleri bu beklenmeyen ayrılığa fazlasıyla şaşırırken, bu hamleyle finalin yaklaştığı da bir bakımdan açıklanmış oldu.

Aynadan set ekibinin görüntüsü yansıdı

Sadakatsiz dizisinin önceki bir bölümünde yaşanan bir sahne yanlışlığı, izleyicilere bu kadar da olmaz dedirtti. İlk olarak Sadakatsiz dizisinin önceki bölümünde ortaya çıkan bu sahne hatasının odak noktası ise Derin karakteridir. O sahnede tam olarak ne olduğu izleyiciler tarafından fazlasıyla soruluyor. Sahnede, Derin, soyunma odasına girer girmez her şeyi dağıtmaya başlıyor. Deliye dönen Derin, eşyaları fırlatırken her yerde aynalar olduğunu unutuyor. Derin eşyaları sağa sola dağıtırken, set ekibinin görüntüsü ise sağdaki aynada ekrana yansıyor.

Sadakatsiz dizisinin konusu nedir?

Asya ve kocasının aile bağlarını ekrana yansıtarak başlayan dizi, ana karakter Asya’nın hayatına odaklanıyor. Başarılı bir doktor olan Asya, kocası Volkan'ın atkısında saç fark edince mutlu evliliğinden endişe duymaya başlar. Üstelik Asya'nın eşi Volkan'ın ihaneti sır olarak saklanmaz; başka bir deyişle, Asya'nın hemen hemen tüm tanıdıklarının bağlantının farkında olması ve yaşananları bilmesi, Asya karakterinin oyuncu kadrosundaki hemen hemen herkese büyük bir güvensizlik duymasına neden olur.

Keşfet