Sadakatsiz Asya Bir Türlü Gündemden Düşmüyor! Bu Sefer Volkan Dahil Herkesi Oyuna Getirdi!

Sadakatsiz dizisinde Derin ile Asya arasındaki savaş sosyal medyada büyük tartışma yarattı. Onur, ona neler yapabileceğini anlatan Asya tarafından Derin hakkında uyarıldı. Derin, Asya'nın planının bir parçası olan bu olay sonucunda Onur'un evine gitmiştir. Asya da Derin'i takip eder ve Onur'un Derin'i öptüğü bir video çeker. Uzun süredir köşeye sıkışmış olan Derin, annesinden yardım ister…

Yayınlanma:
Güncelleme:
Sadakatsiz Asya Bir Türlü Gündemden Düşmüyor! Bu Sefer Volkan Dahil Herkesi Oyuna Getirdi!

Derin köşeye sıkıştı

Asya'nın Onur'u kendisinden haberdar etmesi Derin'i daha da köşeye sıkıştırır. Gönül hastanenin yönetimini devralır almaz gözünü Asya'ya dikti ama Asya'nın intikam oyunları daha yeni başlamıştı. Volkan'a yönelik tüm suçlamalardan eli boş dönen Derin, ilişkisini kurtarma girişiminde bir kez daha Asya'nın ağına yakalandı.

Derya Asya’ya yardım etti

Derya'dan intikam almak istediğini açıklayan Asya, yardım çağrısında bulundu ve herkesin hak ettiğini alacağına söz verdi. Bundan sonra Asya, Volkan'ı kahvaltıya davet ederek ilk hamleyi yaptı. Çok sevinen Volkan, kahvaltı için dışarı çıktı ve akşam yemeğine döneceğine söz verdi. Kocasının Asya'nın evini ziyaretine çok üzülen Derin, kontrolünü kaybetti ve durumu annesi Gönül'e anlattı. Şirketin yönetimini devralan ve kendini korumak isteyen Volkan, Derya'ya yatırım yapacak arsa aradığını söyledi. Derya, Asya'ya olanları anlatınca Volkan'ın kafası fazlasıyla karıştı.

Asya’dan büyük tuzak

Yenilgiyi kabul etmeyen Asya, Derya'nın da yardımıyla Volkan'a dönmeyi düşündüğü haberini yayar. Ne yapacağını bilemeyen Volkan, eski karısına bu konuyu düşünmesini ve akşam gelip Ali ile maç izlerken sohbet edebileceklerini tavsiye eder. Asya durumdan yararlanır ve Ali'ye babasının yeni evine gidip ona sürpriz yapmak isteyip istemediğini sordu. Asya, babasını ziyaret etmek isteyen Ali’yi Derya ile birlikte oraya gönderir. Volkan'ın oğluyla maçı izledikten sonra eve döneceğini bilen Derin, Derya ve Ali'yi karşısında görünce şaşırır. Derya, Asya ve Volkan'ın yalnız kalması için Ali'yi getirdiğini söyleyince Derin öfkelenir ve soluğu Asya'nın evinde alır. Volkan'ın başını döndüren Asya, yastığa uzanıyormuş gibi yaparak şarabı Volkan'ın üzerine döker ve tam gömleğini çıkarırlarken Derin içeri girer.

Keşfet