PTT yaptığı açıklama ile birlikte 7 gün 24 saat nakit vereceğini resmen duyurdu!

Devlet Bankası, Paraya İhtiyacı Olanların Hesabına Nakit Aktaracağını Açıkladı, Bu Haberi Duyanlar Oraya Akın Etti?

Yayınlanma:
Güncelleme:
PTT yaptığı açıklama ile birlikte 7 gün 24 saat nakit vereceğini resmen duyurdu!

Devlet Bankası, Paraya İhtiyacı Olanların Hesabına Nakit Aktaracağını Açıkladı, Bu Haberi Duyanlar Oraya Akın Etti? Emekli vatandaşlara özel krediler ile destek olmaya çalışan bankalara bir yenisi daha katıldı. Aktif Bank, bütün emekli vatandaşlara özel ve cazip koşullarda ihtiyaç kredisi ile destek olmaya çalışıyor. Acil paraya sıkışan vatandaşlar, Aktif Bank tarafından ihtiyaç kredisi kampanyası aracılığı ile yüksek faiz ve kısa vade sınırlamaları ile boğuşmak zorunda kalmıyor. Aktif Bank tarafından emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi ne, emekliler şubeye dahi gitmeye gerek olmadan anında müracaat işlemlerini gerçekleştirebilir.

PTT Aktif Bank emeklilere özel kredi kampanyası ayrıntıları neler?

PTT ile Aktif Bank arasında imza altına alınan protokol kapsamında emekli vatandaşlar, yalnızca emekli maaşlarını PTT üzerinden alma şartı ile Aktif Bank emekli vatandaşlara özel ihtiyaç kredisi kampanyasından faydalanabiliyor. Kampanya kapsamında emekli vatandaşlar, bütün acil nakit problemleri açısından özel faiz oranlarından 36 aylık vade seçeneği şeklinde kredi kampanyasına katılım sağlıyor.

ptt2.jpg

PTT sms ile emekli kredisi başvurusu nasıl yapılır?

PTT, emekli maaş müşterilerine özel bir şekilde oluşturduğu kredi kampanyası kapsamında 50 bin TL'ye varan acil nakit problemlerine 7 gün 24 saat boyunca sms ile müracaat işlemlerini gerçekleştirme avantajı sağlıyor. Yalnızca yüzde 2.49 oranından başlangıç yapan kredi faiz oranları ile 36 aylık vade seçenekleri şeklinde sms ile emekli kredisi başvurusu analı yapılabilir.

Keşfet