PTT ve Vakıfbank 55000 TL Ödeme Veriyor! İki Kamu Bankasından Dev Atak Geldi! Başvuru Yapanlar Alıyor

PTT ve Vakıfbank 55000 TL Ödeme Veriyor! İki Kamu Bankasından Dev Atak Geldi! Başvuru Yapanlar Alıyor. PTT ve Vakıfbank 55 bin TL kredi kampanyası detayları nelerdir? Haberimizde...

Yayınlanma:
Güncelleme:
PTT ve Vakıfbank 55000 TL Ödeme Veriyor! İki Kamu Bankasından Dev Atak Geldi! Başvuru Yapanlar Alıyor

Ptt ve Vakıfbank üzerinden 55000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan bireysel müşterileri için nakit kredi kampanyası başladı. Başvurularınızı 36 ay vadeye kadar yapacağınız bu kredi kampanyasına katılacak olan kişiler, PTT veya Vakıfbank şubelerinden bir tanesini seçerek, düşük faizlerle 24 ay vadeli 55000 TL nakit kredi kullanabilecek.

Yapılacak olan başvurular sonrasında banka ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapacağı bu ihtiyaç kredisi kampanyasından, PTT ve Vakıfbank müşterisi olması durumunda daha uygun faizlerle kredi imkanı sunacaktır. 55000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler başvurularını gerçekleştirdikleri zaman ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapacak ve ayrıca kredi taksit demelerinde 3 ayda bir ödeme imkanı sağlayacaklardır. başvuru yapmak istiyorsanız, bankaların kredi politikalarına uygun olmanız ile birlikte internet sitesi üzerinden ve banka şubeler üzerinden istediğiniz zaman işlem yapabilirsiniz.

ptt-15000.jpg

Ptt üzerinden kredi başvurusu yapacak olan kişiler, Aktif Bank aracılığı ile 55000 TL'ye kadar kredi onayı, alacakları için ilk taksit ödemesinde 3 ay ertelemeli, toplamda 36 ay vadeli kredi için SMS atabiliyor. Ptt, yazın boşluk bırakın ve TC kimlik numaranızı yazarak, 30 50 numarasına bu mesajı gönderin. Ptt yazıp boşluk bıraktıktan sonra göndermiş olduğunuz mesaj ile birlikte banka, değerlendirmeyi, kısa bir süre içerisinde yaparak sizlere sonucu verirdi, onaylanan tutar, hesabınıza yatırırsınız.

Vakıfbank üzerinden başvuru yapacak olan kişiler ise Vakıfbank'ın resmi internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebilir. vakıfbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılacak olan kredi başvurusu sonrasında banka şubelerine giderek işlem yapacak olan kişiler kimlik ve gelir belgelerini yanında götürmeleriyle birlikte 55000 TL'ye kadar kredi kullanabilir ve diğer bankadaki olan tüm borçlarını kapatarak, tek bir yerde ödeme kolaylığı sağlayabilir.

Keşfet