PTT Üzerinden Yeni Nakit Kampanyası Duyurusu! 40.000 TL Ödeme Yapılacak!

PTT yaptığı yeni kampanyada 40.000 TL'ye kadar ödeme yapacağını açıkladı! Nakit isteyenlere müjde geldi! 40.000 TL x 36 ay vadeli nakit kampanyası detayları haberimizde...

Yayınlanma:
Güncelleme:
PTT Üzerinden Yeni Nakit Kampanyası Duyurusu! 40.000 TL Ödeme Yapılacak!

Ptt üzerinden başlatılan son dakika kampanyasında 40000 TL'ye kadar ödeme alacak olan vatandaşlara kolaylık sağlandı. Ptt, ihtiyaç kredisi kampanyası olarak verilecek ve 40000 TL'ye kadar kullandırılacak olan bu kredilerde 36 ay vadeye kadar işlem yapacak olan kişiler kolay bir şekilde başvuru yapacak.

Son zamanlarda yaşanan ekonomik sıkıntılar yüzünden paraya ihtiyacı olan kişilerin, her zaman tercih ettiği yöntemlerden bir tanesi olan ihtiyaç kredisi yöntemi her banka tarafından verildiği gibi, PTT Kurumu tarafından da verilmektedir.

Ptt Aktif Bank ile yapmış olduğu anlaşma sonrasında 40000 TL'ye kadar banka kredi puanı düşük olan vatandaşları bile kredi imkanı sağlamaktadır. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda PTT Aktif Bank ile anlaşmış olduğu bu kredi kampanyasına katılabilir ve 36 ay vadeye kadar hızlı bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz.

Ptt 40000 TL nakit kredi başvuru nasıl yapılır?

ptt1.jpg

Ptt üzerinden başlatılan bu kampanyada 40000 TL'ye kadar nakit kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, hızlı bir şekilde işlemlerini yapabilmeleri için 36 ay vadeye kadar kredi kullanabiliyorlar.

Cep telefonunuz üzerinden SMS ile sizlere kolay bir şekilde kredi başvurusu yapma imkanı sunan PTT Bank ve Aktif Bank, başvuru yapan kişilere 5 dakika içerisinde sonuç veriyor. Cep telefonunuz üzerinden SMS ile başvuru yapmak istiyorsanız, PTT, yazın boştu, Karakan ve kimlik numaranızı yazarak bu mesajı 30 50 numarasına gönderin.

Gönderilen mesaj sonrasında banka, detaylı bir şekilde sizin TC kimlik numaranız üzerinden inceleme yapacak ve sizlere 5 dakika içerisinde kredi sonucunuzu hızlı bir şekilde söyleyecektir.

Nakit ihtiyacınızın olması durumunda kredi kullanacak olan vatandaşlar, bu şartlar dahilinde hemen istedikleri zaman başvurularını gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi kullanabiliyorlar. En yakın banka şubesine giderek veya bankanın resmi internet sitesine girerek buradan da başvurunuzu yapmanız mümkündür.

Keşfet