Kredi Kartına Kaç Taksitle Telefon Alınır?

Günümüzde pek çok kişi artık alışverişini kredi kartı ile gerçekleştirmektedir. Kredi kartına kaç taksitle telefon alınır? Telefon almak isteyenler tarafından bu soru sıkça sorulmaktadır

Yayınlanma:
Güncelleme:
Kredi Kartına Kaç Taksitle Telefon Alınır?

Kredi kartına kaç taksitle telefon alınır? Sorusuna pek çok telefon almak isteyen kişi internette aratmıştır. Elektronik alışverişler noktasında taksit imkânı sunulduğu için kredi kartıyla satın alma işlemi gerçekleştirmek istenmektedir. Bu nedenle de kredi kartına telefon alırken kaç taksit yapıldığı merak edilmektedir.

Kredi Kartıyla Teknolojik Alet Almak

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu (BDDK) yönetmeliğine göre beyaz eşya alışverişinde 9 ay, elektronik alışverişinde 4 ay, bilgisayar gibi ürünlerde en fazla 12 ay, tablet alımlarında 6 ay taksitlendirme yapılmaktadır. Kredi kartıyla teknolojik alet nasıl alınır? Bu düzenlemeye göre telefon alımlarında en fazla 4 aya kadar taksit yapılmaktadır. Bu durum telefon veya diğer teknolojik ürünleri almak isteyenler için bir fırsat yaratmaktadır. Telefon ve diğer elektronik aletleri almak isteyenler taksitlendirme imkanından dolayı sık sık kredi kartıyla işlem yapmaktadırlar.

Taksitlendirme ile Telefon Alımı

Taksitlendirme ile telefon nasıl alabilirim diye merak edenler bu yazıyı okuyabilirler. Telefon, tablet veya bilgisayar gibi teknolojik aletler bunun yanı sıra beyaz eşya, televizyon gibi ürünler satın almak isteyenler kredi kartıyla alışverişe yönelmektedirler. Kredi kartı için BDDK’nın yönergesi doğrultusunda uygun taksitlendirme seçeneği sunulmaktadır. Fazla taksitlendirme seçeneği bulunmasından dolayı tercih edilmektedir. BDKK yönetmenliğine göre, 3500 liranın üzerinde olan cep telefonu alımında kullanılan kredilerin vadesi 3 ay olmaktadır. Tüm bunlardan dolayı telefon alımında ve teknolojik ürün alımında kredi kartıyla alışveriş yapan çok fazla kişi vardır. Bunu alışveriş yöntemini tercih edenlerde memnuniyet seviyesi oldukça yüksektir.

Online Alışveriş Kredisi Nasıl Kullanılır?

Günümüzde online alışveriş yapmak isteyen birçok kişi bulunmaktadır. Online alışveriş yapmak isteyen kişiler genelde teknolojik ve elektronik aletler alma eğilimindedirler. Online alışveriş kredisi nasıl kullanılır merak edenler için 4 adımda bu işlem yapılmaktadır.

1.Satın merak istediğiniz ürünü sepete ekleyiniz.

2.Sipariş vereceğiniz sitenin hesabına giriş yapınız.

3.Ödeme seçenekleri aşamasında alışveriş kredisi seçeneğini seçin.

4.Kredi başvuru koşullarını tamamlayarak alışveriş kredisinden yararlanın.

Kredi Kartsız Taksitle Cep Telefonu Satışı

Kredi kartına taksitlendirme yasağı kalkması ile beraber özellikle kredi kartı ile cep telefonu almak isteyenler için de bir fırsat doğmuş olmuştur. Burada kredi kartı olmayan da vatandaşlar için ise halen senetli bir şekilde işlem yapabilirsiniz. Burada aynı zamanda faturalı hat üzerinden satışa sunulan aynı zamanda cep telefonu satışı yapan firmaların da anlaşmalı bankalar için kullanılan krediler de devam ediyor. Cep telefonu kredisi veren bankalara başvurarak siz de istediğiniz cep telefonunu alabilirsiniz.

Senet İle Cep Telefonu Alınır mı?

Senet sayesinde cep telefonu satış yapmak için gerçekleştiren birden fazla mağaza bulunmaktadır. Mağazaların bazıları da önden bir peşinat verilmesi gerekmektedir bazıları da hiçbirinden peşinat talebinde bulunmaksızın direk senet sayesinde telefon satışını müşterilerine sunmaktadırlar. Senet ile telefon almak için başvuracağınız yerler;

Ev-Kur: Teknolojik eşyalar mağazası Ev Kur ile senetle telefon alabilirsiniz. Bunun için 18 yaşından büyük olmak ve belli bir gelirinizin olması gerekmektedir. Üstelik cep telefonu alırken önceden bir peşinat da vermeniz gerekmektedir.

Çetinle A. Ş.: Çetinler A. Ş. İle de senetle veya taksit ile cep telefonu alabilirsiniz. 48 aya vade ile senet ve taksitli telefon alma üzerinden telefon alabilirsiniz. Aynı zamanda bu işlem için herhangi bir peşinat da talep edilmemektedir. Burada aynı zamanda ödemelerde de herhangi bir zorlama da bulunmuyor.

Keşfet