Kanal D'den Yeni Dizi Atağı Geldi: Ünlü İsimler Kadroda

Son dönemde yayınlanan dizileri ile adından söz ettiren kanallar arasında yer alan Kanal D'den yeni bir dizi haberi geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Kanal D'den Yeni Dizi Atağı Geldi: Ünlü İsimler Kadroda

Kanal D'den Yeni Dizi Atağı Geldi. Son dönemde yayınlanan dizileri ile adından söz ettiren kanallar arasında yer alan Kanal D'den yeni bir dizi haberi geldi. Yargı ve Üç Kız Kardeş gibi dizileri en çok izlenen projeler arasında bulunan kanalın yeni dizisi Hayallerim, Babam ve Sen'in oyuncu kadrosu şekillenmeye başladı.

Ünlü İsimler Kadroda

Sosyal medyada fenoman olan bir kişinin hayatını anlatacak olan Hayallerim, Babam ve Sen dizisinin de çok ses getirmesi öngörülüyor. Özellikle Yargı, Üç Kız Kardeş, Sadakatsiz ve Camdaki Kız gibi dizileri en çok izlenen projeler arasında bulunan Kanal D'nin yeni projesi için hazırlıklar son sürat devam ediyor. Başrollerinde Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay'ın yer alacağı açıklandı.

Oyuncu kadrosunun ortaya çıktığı projede son dönemde oldukça ses getiren projeler arasında yer alan Masumlar Apartmanı dizisinde Naci karakteri ile ön plana çıkan Tansel Öngel'in de olduğu ifade edildi. Hayallerim, Babam ve Sen dizisinde Kadir karakterine hayat verecek olan Tansel Öngel'in dizisi bu sezon final yaparak ekranlar veda etmeye hazırlanıyor. Naci karakteriyle çok sevilen Tansel Öngel arayı fazla açmadan yeni dizi ile ekranlara dönecektir.

kanald-dizi-750x375-c.jpg

Beklentisi Yüksek Bir Proje

Kanal D'nin az dizi projesi meyvelerini vermeye başladı. Camdaki Kız, Sadakatsiz, Yargı ve en son Üç Kız Kardeş dizileri Kanal D'nin en çok izlenen projeleri arasındadır. Yeni dizisi ile iddiasını sürdürmek isteyen Kanal D yönetimi Hayallerim, Babam ve Sen ile izleyicilere ulaşma niyetindedir. Berrak Tüzünataç ve Ozan Dolunay'ın partner olduğu projede sosyal medyada ünlenen bir kişinin hayatına odaklanacağı ve bu yönde gelişen olayların senaryolaştırılacağı ifade edildi.

Beklentinin yüksek olduğu projede Tansel Öngel'in de yer alması artı bir avantaj olarak görülüyor. Yeni dizileri ve geçen sezonlarda başlayan projeleriyle iyice kendini ortaya koyan Kanal D yönetiminden gelen yeni dizi atağı reytinglere oynayacak bir proje olarak öne çıkıyor. Konusu ve kadrosuyla ilgi çekici bir proje olarak görülen Hayallerim, Babam ve Sen dizisinin çekim tarihi ve başlama günü ili ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı.

Keşfet