Kamu Bankası'ndan esnaflara özel ihtiyaç kredisi duyuruldu! Başvuru şartları neler?

Türkiye'nin öncü kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre,

Yayınlanma:
Güncelleme:
Kamu Bankası'ndan esnaflara özel ihtiyaç kredisi duyuruldu! Başvuru şartları neler?

Türkiye'nin öncü kamu bankaları arasında yer alan Halk Bankası resmi internet sayfası ile sosyal medya hesapları üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre, vatandaşların yeni bir iş yeri açmak ya da mevcut işyerlerini yenilemek gibi çeşitli iş ve işlemler den geçirmeli açısından ihtiyaç duydukları parasal desteğin tamamı Halk Bankası tarafından verilecek.

Halk Bankası tarafından yapılan son açıklamalara göre vatandaşların yeni bir iş yeri kurmak başta olmak üzere mevcut işyerlerini yenilemek ya da iş yerlerinde kullanmış oldukları malzemelerin alınması ya da onarılması ile alakalı gereksinim duydukları paranın tamamı Halk Bankası tarafından kendilerine verilecek.

Halk Bankası esnaf kredisi kampanyası detayları neler?

Halk Bankası tarafından esnaflara verilecek 50 bin TL tutarında ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların en çok 24 aylık vade seçeneği ile bu krediyi kullanmaları mümkündür. Diğer taraftan aylık faiz tutarı yüzde 1.93 olurken ilk taksit ödemesinin 6 ay sonra başlaması ise esnafları rahatlatan bir başka faktör olarak karşımıza çıkmaktadır.

h1-2-1.jpg

Halkbank esnaf kredisi başvuru şartları neler? başvuru nasıl yapılır?

Müracaat işlemlerini Halk Bankası şubeleri üzerinden yapmak isteyen vatandaşların vergi levhaları ile kimlik kartlarını ibraz etmeleri gerekir. Diğer taraftan halk bankasının herhangi bir şubesine gitmeye dahi gerek olmadan mobil bankacılık uygulamaları üzerinden başvuru işlemlerini yerine getirmek isteyen vatandaşların derhal cep telefonlarına ya da diğer mobil cihazlarına Halk Bankası mobil bankacılık uygulamasını indirdikten sonra buradan esnaf kredisi ile ilgili detaylara göz atmaları faydalı olacaktır.

Keşfet