Kamu Bankalarının Peşine Takılan 3 Özel Bankadan Borç Kapatma Kredisi Kampanyası Geldi

Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT de katılım sağladığı bir canlı yayın programında kamu bankalarına seslenmiş ve bu zorlu süreç içerisinde vatandaşlara kolaylık sağlanması açısından talimat vermişti.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Kamu Bankalarının Peşine Takılan 3 Özel Bankadan Borç Kapatma Kredisi Kampanyası Geldi

Kamu Bankalarının Peşine Takılan 3 Özel Bankadan Borç Kapatma Kredisi Kampanyası Geldi. Bilindiği gibi geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TRT de katılım sağladığı bir canlı yayın programında kamu bankalarına seslenmiş ve bu zorlu süreç içerisinde vatandaşlara kolaylık sağlanması açısından talimat vermişti. Talimat doğrultusunda ise kamu bankaları tarafından peş peşe yapılan açıklamalar ile vatandaşlardan başka bankalara borçlarının bulunması durumunda borç kapatma kredisi kampanyası düzenlenmiştir. Vatandaşların, ihtiyaçları kadar nakit problemlerini gidermek açısından belirlenmiş paketler halinde ihtiyaç kredisi kampanyasına katılım sağlamaları mümkün hale gelmiştir. Ancak geldiğimiz noktada baktığımızda özel bankalar, kamu bankalarının yapmış olduğu gibi yapıp vatandaşların nakit problemlerini gidermek amacıyla boş kapatmak kredileri ile ilgili kampanyalarını ilan etmeye başladı.

Yapı Kredi Bankası borç kapatma kredisi detayları neler?

Türkiye'de faaliyet gösteren herhangi bir bankadan kredi ve kredi kartı borcunuzun olması durumunda üzülmenize gerek kalmayacak çünkü artık Yapı Kredi Bankası, resmi internet sayfası üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre borcunuzun tamamı kapatılacak ve sadece bir tek kalem üzerinden borçlu olup uygun faiz oranları ile taksit ödemelerini yapılmasına olanak sağlayacak çeşitli açıklamaları geldi. Yapı Kredi Bankası'ndan 36 aylık vade süreci şeklinde sunulan 25000 TL tutarında borç kapatma kredisi detaylarını öğrenmek istiyorsanız en yakın Yapı Kredi Bankası şubesini ziyaret edebilirsiniz.

nakit-ihtiyaci-olan-emekliye-son-duyuru-yapildi-bankalara-gitmenize-gerek-yok-en-dusuk-5000-tl.jpg

Denizbank borç kapatma kredisi kampanyası detayları neler?

Denizbank resmi internet sayfası üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre vatandaşların diğer bankalara kredi ya da kredi kartı borçlarının olması durumunda kendilerine ihtiyaçları doğrultusunda oluşturulacak kredi kampanyası paketleri ile yardımcı olunacak. Buna göre 24 aylık vade seçeneği ile 75 bin TL tutarında ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşların Denizbank mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamaları üzerinden müracaat işlemlerini yapmaları gerekir.

Akbank borç kapatma kredisi kampanyası detayları neler?

Özel bankalardan borç kapatma kredisi verecek ve böylece sizi dertlerinizden kurtaracak sözü veren bankalar arasında Akbank yer almaktadır. Akbank resmi internet sayfası ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan son dakika açıklamasına göre vatandaşların diğer bankalara kredi ya da kredi kartı borçlarının olması halinde kendilerine 36 aylık vade seçeneği şeklinde 20 bin TL tutarında ihtiyaç kredisi verilecek.

Keşfet