House Of Dragon Dizinin Hayranları İçin Sevindirici Haber Geldi!

Televizyon tarihinin en iddialı ve ilgi çeken dizisi olan Game of Thrones’ın spin-off dizisi olarak hazırlanan House of Dragon dizinin çekimlerinin tamamlandığı haberi geldi.

Yayınlanma:
Güncelleme:
House Of Dragon Dizinin Hayranları İçin Sevindirici Haber Geldi!

8 sezon boyunca insanların ekran başına kitlenmesine ve bu sebeple yüksek reyting oranlarına ulaşan Game of Thrones dizisinin finali izleyicileri çok da tatmin etmeyi başarmamıştı. Ancak House of Dragon dizinin geleceğinin duyurulması diziyi sevenlerin tekrar heyecanlanmasına neden oldu.

Uzun bir süre önce duyurulan ve Game of Thrones dünyasından 300 yıl öncesini yani gerçek ejderhaların sahiplerinin yaşadığı dönemleri anlatacak olan dizinin çekimlerine birçok sefer ara verilmek zorunda kalınmıştı.

Sonunda House of Dragon Çekimleri Bitti

House of Dragon dizisi toplam da 10 bölümden oluşan ve o dönemin en güçlü ailesi Targeryen Hanedanlığını anlatacak olan dizinin sonunda çekimlerinin son bulduğu açıklandı. Dizi geniş oyuncu kadrosu dikkat çekiyor.

House of Dragon dizini kitap serisinin de yazarı olan George R.R. Martin’in de yapımcılığı ve yazarlığı ile ekranlara gelmeye hazırlanıyor. İlk sezonunun çekimlerinin tamamlandığı açıklanan dizinin ilk fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanmıştı.

House of Dragon Dizinin Yayın Tarihi!

Ancak dizinin başlangıç tarihi hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor. Hatta dizinin 2022 yılının sonuna kadar ekranlara gelmesi bekleniyor. HBO ekranların da yayınlanacak olan dizinin Avrupa tanıtımının 26 Ekim 2022 de yapılması planlanıyor.

Dizide çok sayıda aksiyon olacağı tahmin ediliyor. Nisan 2021’de yapımında başlanan dizinin yaklaşık 1 senelik bir süreçte yapımında son noktaya gelindiği duyuruldu. Ancak içerisinde çok sayıda bilgisayar efektinin olacak olması dizinin hali hazırda sadece çekimlerinin tamamlandığının aktarılması ile sınırlı kaldı.

House of Dragon dizinin yayın tarihi açıklanmadı için hala çalışacak çok sayıda detaya sahip olduğu da tahmin ediliyor. Birçok ilginç ve dikkat çekici karakterin konuya dahil edileceği yapımda rol alçak başrol oyuncuları şu şekilde sıralanıyor.

Paddy Considine, Olivia Cooke, Emma D’Arcy, Matt Smith, Steve Toussaint ve Eve Best gibi birçok ünlü oyuncu da yer alıyor. Çekimlerinin farklı ülkelerde yapıldığı dizinin ne zaman ekranlara geleceği konusunda şu an için herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Keşfet