Garanti Bankası TC Kimlik Numarası Sonu 2-4-6-8-0 Olan Kişilere 44.000 TL Ödeme Yapacağını Açıkladı

Garanti Bankası TC Kimlik Numarası Sonu 2-4-6-8-0 Olan Kişilere 44.000 TL Ödeme Yapacağını Açıkladı. Bankadan hemen başvuru yapabileceksiniz.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Garanti Bankası TC Kimlik Numarası Sonu 2-4-6-8-0 Olan Kişilere 44.000 TL Ödeme Yapacağını Açıkladı

SON DAKİKA: Garanti Bankası TC Kimlik Numarası Sonu 2-4-6-8-0 Olan Kişilere 44.000 TL Ödeme Yapacağını Açıkladı. Garanti Bankası üzerinden başlatılan, bundaki kampanyasında ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişiler ön planda tutulacak. Ekonomik sıkıntı yaşayan ve acil ihtiyacı olup, kredi kullanmak isteyen vatandaşlar için başlatılan bu kampanyada Garanti Bankası banka şubelerinden ve internet sitesi üzerinden işlemleri alacaktır.

44000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi, kullanmanız durumunda banka sizlere 36 ay vadeye kadar işlem yapacak ve bu kredilerde hızlı bir şekilde hesabınıza para ödemesi olabileceksiniz. 36 ay vadeli olarak kullanacağınız bu kredilerde ilk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yapma imkanı da sizlere sunulmaktadır.

Garanti Bankası üzerinden kredi kullanacak olan kişilerin banka kredi puanı 1100 ve üzerinde olması durumunda, TC kimlik numarası sorgulaması sonrasında 44000 TL'ye kadar gelir belgesiz kredi onayı verilmektedir.

Garanti Bankası kredi başvurusu nasıl yapılır?

garanti-bankasi-3-000-tl-kredi-kampanyasi-rekor-kirdi-hemen-onay-veriliyor.jpg

Garanti Bankası üzerinden banka kredi şartlarına uygun olan ve kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, ihtiyaç kredisi için banka şubelerine gitmeden internet sitesi üzerinden başvurularını gerçekleştirebiliyor. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda, Garanti Bankası, sizlere hızlı bir şekilde kredi sonucunu verecek ve onaylanan tutar kadar krediyi istediğiniz zaman banka hesabınıza yatıra bileceksiniz.

Kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, Garanti Bankası şubeleri üzerinden yapacakları ihtiyaç kredisi başvurusu için sadece bankaya kimlikleriyle birlikte gitmeleri yeterli olacak ve bu kredi sonucunu da hemen öğrenmesine olanak sağlayacaktır.

Keşfet