Camdaki Kız Nalan Yeni Bir Aşka Mı Yelken Açıyor? İşte Nalanın Gerçek Aşkı!

Babasının ölümüyle kalbi kırılan Nalan, Adil'in ona söylemeye çalıştığı sırrı keşfetme takıntısına kapılır; Cana'nın bunu keşfedip Feride'ye karşı kullanması dengeleri alt üst eder. Zor bir dönemden geçen Nalan'ın ihtiyacı olan desteği Hayri'den alması ve ikilinin yakınlaşması sosyal medyada büyük gündem oldu…

Yayınlanma:
Güncelleme:
Camdaki Kız Nalan Yeni Bir Aşka Mı Yelken Açıyor? İşte Nalanın Gerçek Aşkı!

Camdaki Kız dizisinin Son bölümde Adil kalp krizinden öldü ve onun için cenaze töreni düzenlendi. Annesi Feride'nin ağlamamasını tavsiye ettiği Nalan, duygularını saklamaya çalıştı. Mezarlıktan eve dönerken babasının toprağından bir avuç alan Nalan, Feride'ye Adil'in ne diyeceğini sordu. Nalan, kendisini derinden üzen bu gerçeğin peşine düşerken, ne sakladığını soran annesine bağırdı. Feride, sinirlenen kızına tokat attı. Adil'in ölmesinden kızını sorumlu tutan Feride, babasına anlattıklarından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi. Nalan'ın annesinden duydukları onu hayrete düşürdü.

“Sema ve Adil’i öldürdüm”

Feride daha sonra Hafize ile birlikte odaya girerek hem kızı Sema'yı hem de Adil'i öldürdüğünü söyledi. Sema'ya tecavüz eden ve kendisini eve aldığını iddia eden Feride, kocasının Nalan'a gidip gerçeği itiraf edemeyecek kadar yük olduğunu iddia etti. Zihinsel çöküntü yaşayan Feride, Hafize tarafından teselli edildi..

Nalan’ın en büyük destekçisi Hayri oldu

Cana'nın evinde dinlenen Sedat, Cana ile sadece sohbet etti. Bu sırada babasını rüyasında gören Nalan, Hayri'den kendisini mezarlığa götürmesini ister. Mezarlıkta dertleşen Hayri, ıstırabın farkında olduğunu ve geçmeyeceğini söyler. Ertesi gün Cana'yı yeni evinde ziyaret eden Feride Hanım, bir kez daha çocuğundan uzak durmasını söyler. Duyduklarının yalan olduğunu söylemesine rağmen kendisine güvenmeyen Cana, elinde belgelerin bulunduğunu söyler ve isterse bir kopyasını Nalan'a gönderebileceğini söyler.

“Sen yalnız değilsin ben varım”

Kafasını dağıtmak için köşkten dışarı çıkan Nalan ise Hayri ile arabada giderken müzik açmasını istemişti. Daha sonra ise Nalan deniz kenarında temiz hava almak ister. Ruhsal çöküntü yaşayan Nalan, yalnızlığını ve üzüntüsünü dile getirirken; Onu cesaretlendirmek için orada bulunan Hayri, "Sen yalnız değilsin ben varım" der. Sonrasında ise Hayri "Seni asla terk etmeyeceğim" diye ekler. Ayrıca bu durumun sonucu olarak ikilinin yakınlığı sosyal medyada büyük gündem oldu.

Keşfet