Bankalardan Kampanya: İstanbul Merkez'de 2+1 Daire 174.000 TL Verilecek

O Bankaların Sunduğu Fırsatlarla Kiracılar Anında Ev Sahibi Oluyor! İstanbul’da 174 Bin TL'ye 2 + 1 Dairede Oturmak İster Misiniz?

Yayınlanma:
Güncelleme:
Bankalardan Kampanya: İstanbul Merkez'de 2+1 Daire 174.000 TL Verilecek

O Bankaların Sunduğu Fırsatlarla Kiracılar Anında Ev Sahibi Oluyor! İstanbul’da 174 Bin TL'ye 2 + 1 Dairede Oturmak İster Misiniz? Uzun yıllar boyunca kirada kalmaktan bıkıp artık kendi evinin sahibi olmak isteyen vatandaşların hayallerini süsleyecek gelişmelerin tamamını bu haberimizi anlatıyoruz. Artış gösteren konut fiyatları sebebiyle hayalindeki eve sahip olabilmek, herkes açısından bazı durumlarda mümkün olmayabiliyor. İşte tam da bu hususta bankadan konut satışının getirmiş olduğu avantajlar, herkesi ev sahibi olma avantajı tanıyor. 2 büyük kamu bankası tarafından peş peşe ilan edilen bilgilere göre konut satışları ile piyasanın yarı fiyatına ev sahibi olmanız artık mümkün hale gelecek.

Ziraat Bankası'ndan son dakika konut satış ilanları

Kamu bankalarından Ziraat Bankası, kredi borcu gibi çeşitli sebeplerle eline geçen gayrimenkullerin satışını ihale yöntemi ile yapıyor. İhale usulü ile satışa çıkartılan banka ise elindeki bu konutlar, gayrimenkul piyasası ortalamalarının çok çok ağırsın da alıcılarını bekliyor. Bu özelliği sayesinde konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar açısından eşsiz bir avantajı sunuluyor.

2022/03/07/ziraatev2.jpg

Halkbank konut satış ilanları

Ülkemizin öncü kamu bankaları arasında yer alan Halkbank’ta ise ihale yöntemi ile konut satışı gerçekleştiriliyor. Bu bankadan konut satışı almanın getirmiş olduğu düşük fiyatların yanı sıra Diğer taraftan konut kredisi desteğinden faydalanmak ev sahibi olmak isteyen kişinin en büyük avantajı olacaktır.

Halkbank güncel konut satış ilanları arasında bulunan Ankara Polatlı ilçesinde apartman dairesine sadece 156 bin TL vererek sahip olmak istiyorsanız teklif vermek amacıyla 4680 TL tutarında bir teminat bedelinin Halkbank şubelerine yatırılması gerekir.

Halkbank tarafından sunulacak bu konut kredisinin alınması ile beraber Ankara'nın Polatlı ilçesinde 94 metrekare kullanım alanına sahip olan apartman dairesine sadece 156000 TL'ye sahip olabilirsiniz

Keşfet