Bankadan Açıklama: Emekli maaşını kendi bankasından alana şartsız, belgesiz 50.000 TL verecek

Bankadan Açıklama: Emekli maaşını kendi bankasından alana şartsız, belgesiz 50.000 TL verecek. Son dakika kampanyası duyurdu!

Yayınlanma:
Güncelleme:
Bankadan Açıklama: Emekli maaşını kendi bankasından alana şartsız, belgesiz 50.000 TL verecek

Bankadan Açıklama: Emekli maaşını kendi bankasından alana şartsız, belgesiz 50.000 TL verecek. Son dakika kampanyası duyurdu! Banka üzerinden emekli maaş alan vatandaşlara 50000 TL kadar kredi verecek olan bankaların listesi yayınlandı. 50000 TL'ye kadar hem kamu bankaları üzerinden hem de özel bankalar üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek, Emekli Kredisi kullanabileceksiniz.

Emekli maaş hesabınız üzerinden yapacağınız bu başvuru ile birlikte sizlere 36 ay vadeye kadar işlemler yapılmaktadır. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda 50000 TL ödeme alacak olan vatandaşlar, ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak kredi kullanabilmektedir.

Başvurularını gerçekleştirecek olan kişileri hızlı bir şekilde işlem yapacak olan bankalar, ağacın ihtiyacı olan kişilere ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak kredi imkanından faydalanmalarına olanak sağlamaktadır.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank gibi kamu bankalarının yanı sıra, başvurularını gerçekleştirecek olan kişilere iş bankası Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden de işlem yapılarak kredi imkanı sunulmaktadır.

Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusu yapacak olan emekliler maaşlarını bankalar üzerinden alıyorsam hiçbir şekilde banka şubesine gitmeden mobil uygulama üzerinden kredi kullanabilmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere ilk taksit ödemesinde 90 gün ertelemeli olarak işlem yapacak olan kamu bankaları en düşük faiz oranlarından yararlandırarak kredi imkanı sunmaktadır.

bagkur-ve-sskli-olanlar-dikkat-14-bin-tl-odeme-verilecek-kimliginiz-ile-sorgulama-yapabilirsiniz1.jpg

Denizbank üzerinden emekli kredisi kullanacak olan vatandaşlar, Denizbank'ın resmi internet sitesine girerek buradaki ihtiyaç kredisi başvuru formunu doldurması durumunda kredilerin hemen anında alabilmektedirler. Ayrıca banka üzerinden SMS atarak da başvuru yapabiliyorsunuz. Kredi başvurusunu SMS ile yapacak olan kişiler kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak, 32 80 numarasına göndermesi durumunda başvurusunu gerçekleştirmektedir.

Keşfet