BluTV’nin En Çok İzlenen Dizisi Olan “Yeşilçam” İsrailli İzleyiciler ile Buluşacak!

BluTV'de İki sezon olarak ekrana gelen Yeşilçam dizisi en unutulmaz dizilerden biri olarak tarihe geçti. Türkiye'de son derece popüler olan dizi şimdi İsrail'de yayınlanacak. Merak ettiğiniz tüm detaylar haberimizde…

Yayınlanma:
Güncelleme:
BluTV’nin En Çok İzlenen Dizisi Olan “Yeşilçam” İsrailli İzleyiciler ile Buluşacak!

Başrollerini Çağatay Ulusoy, Afra Saraçoğlu ve Selin Şekerci'nin paylaştığı Yeşilçam, BluTV'nin en çok izlenen dizileri arasında zirveye yükseldi. İki sezonluk dizi, izleyiciyi 1970 yıllarının Yeşilçam'ına götürdü ve resmen büyüleyici bir dünyaya sürükledi. İsrail'de Yeşilçam dizisinin ikinci sezonu şimdi yayında. Yeşilçam dizisinin yönetmenliğini yapan Çağan Irmak bu kez İsrailli izleyicileri bu büyülü dünyaya götürmeyi hedefliyor.

Yeşilcam dizisi Çağatay Ulusoy’un kariyerinin dönüm noktası oldu

Yeşilçam döneminin renkli dünyasını başarılı kostüm ve dekorasyonlarla anlatan ve izleyiciyi bambaşka bir dünyaya taşıyan Yeşilçam dizisi, Ulusoy'un kariyerinde de bir dönüm noktası oldu. Yeşilçam dizisi ile Çağatay Ulusoy profesyonel kariyerinin resmen zirvesine ulaştı. Yakışıklı oyuncu şimdi de Netflix orijinal dizisi Süslü Korkuluk’da başrol oynayacak. Yeşilçam'ın 2. sezonunda ise Çağatay Ulusoy’a Afra Saraçoğlu, Selin Şekerci, Bige Önal, Yetkin Dikinciler, Muhammet Uzuner, Bora Akkaş, Nilüfer Açıkalın, Hilmi Cem İntepe, Kanbolat Görkem Arslan, Taner Turan ve Güngör Bayrak eşlik ediyor. Türk sinemasının özellikle renkli bir dönemi olan Yeşilçam'ın gizemli perde arkasını anlatan dizinin ikinci sezonunda izleyiciler ana kahraman Semih Ateş'in yolculuğunu izlemeye devam ediyor.

Yeşilçam dizisinin konusu nedir?

Yeşilçam dizisi, 1960'larda Türkiye'nin siyasi ve ekonomik çalkantıları sırasında ışığı parlamaya başlayan Yeşilçam sinemasındaki bir yapımcıyı konu alıyor. Semih Ateş iflas etmiş ve sahip olduğu her şeyi kaybetmiş bir sinema tutkunu yapımcıdır. Ancak bu gazap içinde Yeşilçam altın çağını yaşamaya başlar ve Semih Ateş küllerinden yeniden doğmak için mücadele eder. Yeşilçam'ın o dönemki favori yıldızlarından Mine Cansu, Semih Ateş'in yanındadır. Tülin Saygı ise gerçek bir sanatçı olmak için Yeşilçam'ın kapısını çalmaktadır.

Yeşilçam dizisi nerede çekiliyor?

Yeşilçam dizisi, aksiyon dolu sekansları ve izleyiciye görsel bir şölen sunan özel kurgulanmış mekanlarıyla izleyiciyi 1960'lar Türkiye'sine taşıyor. Kocaeli İzmit Sekapark'ta 55 bin metrekare kapalı, 300 bin metrekare açık alan üzerine kurulu Avrupa'nın en büyük film platosunda gerçekleştirilen çekimler, Beyoğlu'nun ünlü mekanlarından o dönemin tüm detaylarını içeriyor.

Keşfet