Hyundai Kona Fiyat Listesi Yayınlandı! Hyundai Kullanıcıların Dikkatini Yine Çekmeyi Başardı! Bu Fiyatları Kaçırmayın!

Hyundai Kona versiyon seçenekleri gözden geçiren kullanıcılar ikilemde kaldı fakat güncel fiyat listesi yayınlandığı zaman oldukça iyi geri dönüşler alındı. Merak ettiğiniz tüm detayları en ince ayrıntısına kadar haberimizde bulabilirsiniz…

Yayınlanma:
Güncelleme:
Hyundai Kona Fiyat Listesi Yayınlandı! Hyundai Kullanıcıların Dikkatini Yine Çekmeyi Başardı! Bu Fiyatları Kaçırmayın!

Bildiğiniz gibi ülkemizde SUV’lara özel bir ilgi ve merak var. Tam olarak nedeni bilinmiyor fakat her ne sebeple olursa olsun yerden yüksek arabalara ilginin fazlasıyla arttığını görüyoruz. Ayrıca özellikle B-SUV modellerinde de satışların arttığı yadsınamaz. Hyundai bu rekabette yer alan kaliteli firmalardan bir tanesi ve genellikle bu rekabette başı çeken bir marka.

Kona cazip fiyat seçenekleri ile Hyundai için en büyük koz

B-SUV sınıfında olan Kona, Güney Kore merkezli otomobil üreticisinin en önemli kozu haline geldi. Ülkemizde oldukça rağbet gören Hyundai Kona, cazip fiyat seçenekleri ile de kullanıcıları kendine çekmeyi fazlasıyla başarıyor diyebiliriz. Aracın teknik özellikleri ile birleşen bu uygun fiyat listeleri yayınlandığından bu yana kullanıcıların dikkatini fazlasıyla çekmiş durumda.

hyundai-kona-nzjv-cover-1.jpg

Diğer markalara fazlasıyla başarılı

Hyundai Kona, baz donanım seviyesi olarak 1.0 litre benzinli motora sahip. 120 beygir gücündeki bu motor, altı vitesli otomatik şanzımanla eşleştirildi. Style olarak bilinen donanımın fiyatı ise şu an 449.058 Türk lirası. Mantıklı bir şekilde incelendiğinde, markanın direkt otomatik şanzıman sunuyor olması fazlasıyla çekici. Çünkü diğer birçok marka giriş fiyatlarını bu seviyelerde korumakta ancak müşterilerine sadece manuel şanzıman sağlamaktadır. Hyundai bu konuda kullanıcılardan geçer not aldı. Ancak elbette kullanıcılar diğer versiyon seçeneklerindeki fiyatlandırma listesinin nasıl yapılandırıldığını merak ediyor.

Tüm kaliteli özellikleriyle birlikte yayınlanan Hyundai Kona fiyat listesi

1.0 T-GDI 120 PS Style Benzin DCT, Satış fiyatı ise 449.058 Türk Lirası

1.6 T-GDI 198 PS Smart Benzin DCT, Satış fiyatı ise 487.925 Türk Lirası

1.6 CRDI 48V MHEV 136 PS Style Dizel DCT, Satış fiyatı ise 499.424 Türk Lirası

1.6 CRDI 48V MHEV 136 PS Smart Dizel DCT, Satış fiyatı ise 528.925 Türk Lirası

Keşfet