165 bin TL’ye Sıfır Fiat Egea Almaya Hazır Olun! Kaçırılmayacak Fırsat Geliyor!

Ülkemizde ve dünyada sıfır otomobil dünyasında ciddi bir sorun yaşandığı biliniyor. Pandemi ve ardından patlak veren çip krizi sebebiyle, aynı zaman da artan fiyatlar sebebiyle satışlarda ciddi bir düşüş yaşanıyor. Özellikle de ülkemizde hem sıfır hem de ikinci el araç fiyatları son 2 yılda adeta 3-4 katına çıktı.

Yayınlanma:
Güncelleme:
165 bin TL’ye Sıfır Fiat Egea Almaya Hazır Olun! Kaçırılmayacak Fırsat Geliyor!

Bunun yanında sıfır araç tedarikinin de yetersiz kalması insanların kafasının karışmasına neden oluyor. Fiat Egea’nın özel bir donanım ile birlikte insanlara tekrar sıfır otomobil alma şansını sunmaya hazırlandığı aktarılıyor. Ancak bu konuda şu ana kadar net bir bilgi bulunmuyor.

Fiat Egea Sadece 165 bin TL’ye Satılmaya Hazırlanıyor!

Ülkemizde sıfır otomobil sektöründe en çok satan markaların başında Fiat geliyor. Egea ülkemizde en çok tercih edilen araçlar arasında her zaman önlerde yer almayı başarıyor. Uygun tasarımı, düşük yakıt tüketimi ve aynı zamanda uygun fiyatları buna sebep oluyor. Ancak son zamanlarda gelen zamlar ile birlikte Fiat Egea 2022 modeli 260 bin TL’ye satılıyor.

en-ucuz-sifir-araba-1.jpg

Ancak araçtan çıkarılacak olan bazı donanımlar ile birlikte satış fiyatının 165 bin TL’ye düşürülerek satılmasının planlandığı aktarılıyor. Tabi bunun yapılırken konfordan, güvenlikten, eğlenceden ve farklı detaylardan vazgeçilmesi bekliyor.

Örneğin bu araçta manuel klima, eski radyo ekranı, manuel gösterge paneli, küçük jant tercihleri, daha az bagaj havuzu, yedek lastik yerine dolma lastik gibi tercihler yapılması bekleniyor.

screenshot-20-1.png

Ama bu şu ana kadar Fiat yetkililerinden bu konuyla ilgili olarak herhangi bir açıklama bulunmuyor. Eğer bu dedikodu gerçeğe dönüşürse yakın gelecekte eski Şahin, Doğan tarzı bir Egea’yı yollarda görebiliriz. Cam otomatiği olmayan, emniyet kemeri ötme özelliği bulunmayan ve daha birçok özellikten dümdüz sıfır bir araca sahip olmak insanlar tarafından ne kadar tercih edilir bunu bizlere zaman gösterecektir. 2022 yılında elinizle cam açacak bir aracı sizler de tercih eder misiniz?

Keşfet