Whatsapp’ın Yeni Güncellemesi Kullanıcıları Mutlu Edecek! Bu Zamana Kadar Yapılan En İyi Güncelleme Olabilir!

Dünyada en çok kullanılan uygulamalardan biri olan Whatsapp, hızla yenilenmeye devam ediyor. Yaklaşan güncelleme gündeme bomba gibi düştü. Güncelleme sonucunda profiller değişecek. Ayrıca yeni tasarım da heyecanla bekleniyor. Merak edilen tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

Yayınlanma:
Güncelleme:
Whatsapp’ın Yeni Güncellemesi Kullanıcıları Mutlu Edecek! Bu Zamana Kadar Yapılan En İyi Güncelleme Olabilir!

Whatsapp profillerinin tasarımları yenileniyor

Milyonlarca kişinin tercih ettiği mesajlaşma uygulaması yaptığı aksiyonlarla kullanıcılarını etkilemeye devam ediyor. Son aylarda sayısız gelişmeye imza atan Whatsapp, yepyeni bir güncelleme ile kendini yeniden kullanıcıların karşısına çıkarmaya hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde yayınladığı yeni güvenlik güncellemesi ile birlikte tartışılan uygulamanın şu anki amacı Whatsapp profillerinin tasarımı. Bu güncelleme özellikle iPhone kullanıcılarını ilgilendiriyor.

Yeni tasarım merakla bekleniyor

Whatsapp cephesinden yeni bir güncelleme duyuruldu. iPhone kullanıcıları, uygulamanın iOS için özel çalışması sayesinde yeni tasarımla profil sayfalarını görüntüleyebilecekler. 22.6.0.73 beta sürümü ile gelen bu yeni güncellemeden sonra profiller değişecek. Profil sayfası değiştirilirken sesli ve görüntülü arama yapma butonları ile mesaj butonları da daha büyük hale getirildi. Bu butonlar artık daha büyük olacak. Yeni güncelleme ile profil sayfası açıldığında ekranda kullanıcının profil fotoğrafı ve telefon numarası görüntüleniyor. Ayrıca aynı ekranda sesli ve görüntülü arama yapmak için butonlar ve sohbette bul butonu bulunmaktadır. Bu sayfadaki bir diğer unsur da “hakkımda” bilgisi. Sonuç olarak, her şey tek bir sayfada görülebilir olacak.

Güvenliği artırmaya yönelik çalışmalar da devam ediyor

Whatsapp, kullanıcıların verilerini şirketlerle paylaştığı için kullanıcılar tarafından eleştirildikten sonra son zamanlarda gizlilik ve güvenlik sorunlarına odaklandı. Getirdiği yeniliklerin çoğunda uçtan uca şifreleme işlevini etkinleştiren Whatsapp, kullanıcılarını etkilemeye ve bu sayede kullanıcılarına güvenli bir ortam sunmaya devam ediyor. Yakın zamanda güvenlikle ilgili başka bir güncelleme de yayınlandı. Ayrıca uygulamayı bilgisayarda kullanan kişilerin güvenliğini artırmak için uygulamaya "Kod Doğrulama" özelliği eklendi. Sonuç olarak, Whatsapp'ı bilgisayarda kullanmak artık daha güvenli.

Whatsapp

WhatsApp Messenger, akıllı telefon tabanlı bir çapraz platform anlık mesajlaşma, arama ve iletişim aracıdır. Kullanıcılar, Android, BlackBerry, iPhone, Windows Phone uyumlu uygulama ile 2G, 3G, 4G veya Wi-Fi internet bağlantısı üzerinden birbirleriyle fotoğraf, video, ücretsiz arama, sesli ve yazılı mesaj ve belge paylaşabilir.

Keşfet