Tarım Kredi Vatandaşı Mutlu Etmeye Devam Ediyor! Resmen En Ucuz Market Olacaklar! Dev Kampanya!

Tarım Kredi Kooperatifleri Marketler zinciri bildiğiniz gibi bir devler marketi. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı birimlerine bağlı olarak çalışan, sözleşmeli personel çalıştıran bir markettir. Ancak son dönemdeki başarısının bir sonucu olarak hızla milyonların gözde marketlerinden biri haline geldi. Tıpkı özel sektördeki rakipleri gibi muazzam indirim ve kampanyalar ile müşterilerinin ilgisini çekmeye çalışmaktadır. Merak edilen tüm detaylar en ince ayrıntısına kadar haberimizde…

Yayınlanma:
Güncelleme:
Tarım Kredi Vatandaşı Mutlu Etmeye Devam Ediyor! Resmen En Ucuz Market Olacaklar! Dev Kampanya!

İndirimler fazlasıyla dikkat geçiyor

Türkiye'de sadece birkaç lokasyona sahip olan Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market, bulunduğu alanlarda önemli indirimler sunarak rakiplerini geride bırakıyor. Hatta bazı ürünlerde o kadar düşük fiyat veriyor ki devlet zarara girmenin eşiğinde diyebiliriz. En temel insani ihtiyaçların bile çok düşük maliyetlerle karşılanabildiği bu eşsiz pazardaki fiyatlara bir göz atalım. Çünkü hijyenik ped, su, jilet, tuvalet kağıdı, çay, şeker, kahvaltılık ürünler ve diğer gerekli ürünlerde %50'den fazla indirim sağlıyor.

download-002.jpg

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Market’in %50 indirimi

Bu indirimlere bakacak olursak, bir kg limon özel marketlerde 10 lira fakat Kooperatif marketlerde 4 lira 80 kuruş. Bir kg domates özel marketlerde 20 lira fakat Kooperatif marketlerde 9 lira 80 kuruş. İki kg taze kaşar özel marketlerde 140 lira fakat Kooperatif marketlerde 90 lira 70 kuruş. Bir kg çay özel marketlerde 60 lira fakat Kooperatif marketlerde 35 lira 90 kuruş. Bir kg un özel marketlerde 30 lira fakat Kooperatif marketlerde 17 lira 90 kuruş. Bir kg Osmancık pirinç özel marketlerde 27 lira fakat Kooperatif marketlerde 9 lira 80 kuruş ve son olarak Bir kg patates özel marketlerde 10 lira fakat Kooperatif marketlerde ise 3 lira 60 kuruş olarak gözümüze çarpıyor.

torbali-tarim-kredi-kooperatifi-marketi-2.jpg

Tarım Kredi Kooperatif Market neden bu kadar ucuz?

Türkiye Tarım Kredi Kooperatif Marketler, Türk hükümetine bağlı olarak yönetilmektedir. Burada belirlenen kar oranı Hazine'ye doğrudan katkı olarak verilir. Sonuç olarak, kar marjları özel pazarlara göre daha düşüktür. Ayrıca, bu pazarları yaratmanın amacı, enflasyondan muzdarip olanların doğrudan üreticiden daha düşük maliyetlerle mal almalarını sağlamaktır.

Keşfet