Ekranların Sevilen Oyuncusu Erkan Petekkaya’dan Şok Edici Açıklamalar!

Ekranların sevilen isimlerinden birisi olan Erkan Petekkaya yaptığı itiraflar ile dikkat çekmeyi başardı. Kendisi hakkında “bu kazamadan bir şey olmaz” dediklerini dile getiren oyuncu, açık sözlü tavırları ile dikkat çekti.

Yayınlanma:
Güncelleme:
Ekranların Sevilen Oyuncusu Erkan Petekkaya’dan Şok Edici Açıklamalar!

Son olarak TV8 ekranlarında yayınlanan Delikanlı Sadi rolü ile izleyicileri ile buluşan ünlü oyuncu, dizinin düşük reyting oranları sonrasında bir süreliğine yapımlara ara vermek zorunad kaldı.

Ünlü oyuncu Bloomberg HT’de Fatih Altaylı’nın konuğu olduğu Bire Bir programında samimi açıklamalar da bulundu. Bu noktaya nasıl geldiğini ve bu konuda yaşadığı zorlukları, engel olanları ve daha birçok konuya cevap verdi.

Oyunculuğa Sıfır Yeteneğim Vardı

Erken Petekkaya geldiği noktaya ilginç kararların ve çok çalışmanın bir ürünü olarak ulaştığını aktardı. Tiyatro okuduğunu söyleyen oyuncu, aslında oyunculuğa sıfır yeteneğinin olduğunu ve aslında büyükelçi olmak istediğini söyledi.

Altıyol’da gördüğü bir kız ile tanışmak için Pendik otobüsüne bindiğini söyleyen ünlü oyuncu, kızla tanıştıklarını ve tiyatro yaptığını öğrendiğini söyledi. Birlikte provaya gittik, bana oyun metnini verdi ve şunu sen okur musun dedi. O an sahneye çıktığımda farklı duydular hissettim. Bir anda büyükelçi olmak istemediğimi, oyuncu olmak istediğimi düşünmeye başladım.

170220221718387465567-2-1.jpg

İlk Seçmelerimde Bu Kazamadan Bir Şey Olmaz Dediler

Bu kararım sonrasında çalışmalara ve tiyatroya gitmeye başladım. Tabi bu noktaya gelmenin kolay olmadığını söyledi. Ders alarak tiyatro kariyerine başladım. İlk ders aldığım dönemde “Bu kazmadan bir şey olmaz” dediklerini söyledi. Bunun ardından ailemden uzak kalmak ve kendimi bu konuda geliştirmek, ayrıca özgür kalmak için Konservatuvar sınavına girip, kazandıktan sonra Eskişehir’e taşındığını söyledi.

Bu andan sonra şansımın da yardımı ve çok çalışmamın getirdiği enerji ile bu noktaya kadar gelmeyi başardım. Sayısız dizi ve filmde oynayan ünlü oyuncu son olarak Kırmızı Oda dizi de canlandırdığı Delikanlı Sadi rolüyle izleyicilerin beğenisini toplamıştı.

Keşfet